top of page

OM OS

ROOMBOOM Design Studio er et design- og indretningsfirma med base i Odense. Vores fokus ligger i høj grad på at formidle og styrke dit koncept og imødekomme din målgruppe. Samtidig har vi et ønske om at overraske, begejstre og lave noget der huskes, når man forlader dine lokaler.

 

Vores tilgang til indretning er ikke begrænset af et fast katalog, hvor fra vi vælger borde og stole. Vi er uafhængige og foreslår lige så gerne et møbel fra Ikea, som vi foreslår eksklusive designmøbler. Hovedsagen er, at du får dit eget unikke udtryk, og at vi løser opgaven indenfor den økonomiske ramme du har fastsat.

 

Vi arbejder primært med indretning, men løser også grafiske opgaver som fx. logodesign, brochuredesign, skiltning mm. Vi er også behjælpelige med at tage fotos af lokalerne til brug i jeres markedsføring.

Stine Mejdal

/ INDRETNINGSKONSULENT / GRAFISK DESIGNER

Indehaver af ROOMBOOM Design Studio.

Har 12 års erfaring med idé- og konceptudvikling fra reklame-branchen som Art Director for nogle af Danmarks største brands. Indretter med stort fokus på at styrke jeres koncept og  give jer et unikt og afbalanceret udtryk velvidende om, at indretningen skal være med til at I tjener flere penge.

 

 

 

Indretning af cafe, restaurant, kontor

ROOMBOOM Design Studio. Vesterbro 13, baggården tv. 5000 Odense C. mail@roomboom.dk

bottom of page